stemă naţională a Moldovei

E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
220030, or. Minsk, str. Beloruscaia, 2

Tel.: + 375 17 289-14-41
Fax: + 375 17 289-11-47

E-mail: minsk@mfa.md

Noutăţi

Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Belarus a prezentat copiile scrisorilor de acreditare Ministrului Afacerilor Externe al Republicii Belarus, Vladimir Makei

La 31 mai 2017 a avut loc întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova în Republica Belarus Victor Sorocean cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Belarus, Vladimir Makei, în cadrul căreia au fost prezentate copiile scrisorilor de acreditare.

În cadrul schimbului de opinii, părțile au menționat importanța dezvoltării și aprofundării relațiilor moldo-belaruse în toate domeniile prioritare de cooperare. În special, au fost abordate problemele și perspectivele îmbunătățirii relațiilor comercial-economice și oportunitățile existente pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a proiectelor comune pe termen lung în domeniul cooperării industriale și regionale.

De asemenea, au fost trecute în revistă principalele aspecte privind organizarea vizitei oficiale a Prim-ministrului Republicii Moldova Pavel Filip în Republica Belarus, care va avea loc în perioada 6-7 iunie curent.