stemă naţională a Moldovei

Privatization

E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
220030, or. Minsk, str. Beloruscaia, 2

Tel.: + 375 17 289-14-41
Fax: + 375 17 289-11-47

E-mail: minsk@mfa.gov.md

Linia telefonică de urgență: +375445122937

Atenție! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar.

La acest număr NU se fac programări și NU se oferă informații consulare de ordin general.

Noutăţi

Întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova în Republica Belarus Victor Sorocean cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Belarus Vladimir Makei

La 20 noiembrie 2017 Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Belarus a avut o intrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Belarus, în contextul celebrării aniversării a 25 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Republica Belarus.

În cadrul întrevederii, oficialii au realizat un schimb de opinii cu privire la situația curentă și perspectivele privind cooperarea bilaterală dintre cele două state. În special a fost înalt apreciată evoluția pozitivă a dialogului politic și dinamizarea relațiilor moldo-belaruse atât la nivel central, cât și regional.

De asemenea, au fost discutate o gamă largă de chestiuni de cooperare bilaterală, inclusiv în domeniul economic, precum și agenda evenimentelor bilaterale planificate pentru următoarea perioadă.